Yritysviestintä

Luomme toimistostasi yhteyden maailmalle. Viestintäratkaisujen sekä pilvipalveluiden kautta pysyt mutkattomasti yhteyksissä joka hetki niin lähelle kuin kauas. Meiltä saat erilaiset viestimisen työkalut aina tarpeittesi mukaan – valmiiksi asennettuna ja heti käyttövalmiina.

Etäneuvottelu

Valikoimaamme kuuluvat kattavasti LifeSizen ja Radvisionin etäneuvottelutuotteet henkilökohtaisista laitteista sekä virtuaalisovelluksista laajoihin siltaratkaisuihin ja telekonferenssijärjestelmiin asti. Koko Suomen kattavan kumppaniverkostomme avulla pystymme tarjoamaan maanlaajuiset ratkaisut etäneuvotteluprojektien yhteyteen.

Kaikki tuotteemme ovat teräväpiirtotasoisia ja yhteensopivuus on saumaton kaikkien olemassa olevien etäneuvottelujärjestelmien kanssa. Tuotteemme voidaan liittää myös uusiin ja jo käytössä oleviin yhdistetyn viestinnän järjestelmiin (Microsoft OCS & Lync, Lotus Sametime jne.). Etäneuvottelujärjestelmien käyttö on erittäin helppoa, ja tarjoamme laitteiden ja ohjelmistojen lisäksi kattavat käyttöönotto-, ylläpito- ja koulutuspalvelut.

Kaikki ratkaisut toimitetaan avaimet käteen -periaatteella ja ne skaalautuvat muuttuviin tarpeisiin myös tulevaisuudessa.