Arvot

Yrityksemme toimintaa määrittelevät seuraavat arvot:

Lappilaisuus
Olemme aidosti lappilainen perheyritys. Toimialueenamme on koko Lappi Simosta Nuorgamiin. Paikallisena toimijana tunnemme lappilaisten yritysten tarpeet. Olemme luotettava yhteistyökumppani ja tuttu rovaniemeläinen lähipalvelija. Toimimme innolla osana rovaniemeläisten yrittäjien Likiliike-yhteisöä.

Luotettavuus
Olemme alan vanhimpia ja kokeneimpia yrityksiä Suomessa. Teemme mitä lupaamme ja pyrimme ylittämään asiakkaan odotukset. Tuotteidemme ja palveluidemme laatu on meille ensisijaisen tärkeää. Palvelemme asiakkaitamme kymmenen alan ammattilaisen toimesta, joiden yhdistetty osaaminen on tärkein vahvuutemme. Luottamuksen osoituksena yrityksellemme myönnettiin Rovaniemen Vuoden Yritys -palkinto vuonna 2014.

Asiakaslähtöisyys
Tunnemme asiakkaamme ja ymmärrämme heidän tarpeensa. Teemme luottamuskauppaa ja konsultoivat myyntineuvottelijamme kartoittavat asiakkaan tarpeet. Minkä myymme, sen myös huollamme. Asiakas saa avun ja tuen kaikille verkon laitteille yhdestä palvelunumerosta. Asiakas voikin huoletta jättää kaikki toimistopalvelut meidän osaaviin käsiimme.

Vastuu ympäristöstä
Toimintamme tähtää ekologisten ja taloudellisten etujen väliseen sopusointuun. Meille tämä tarkoittaa ympäristövaikutusten huomiointia kaikessa toiminnassamme. Hankinnoissa suosimme materiaaleja, tuotteita ja palveluja, joiden ympäristörasitus on vähäisin. Huolehdimme elinkaaren loppuvaiheessa olevien tuotteiden keräyksestä ja kierrätyksestä.