COVID 19 koronaviruksen vaikutukset

Palvelemme asiakkaitamme kaikissa toimistotarvike-, laite ja huoltoasioissa normaalisti niin kauan kuin yleiset määräykset sallivat. Hygieniasta olemme erityisen tarkkoja, asiakastilaisuudet tiloissamme on toistaiseksi lopetettu, desinfiointiaineilla käsitellään myyntitiskit, tietokoneet, puhelimet jne. Kukaan ei tule flunssaoireisena työpaikalle.

Myymälämme on auki mutta toivomme että tilaukset tehtäisiin sähköpostilla tai puhelimella. Myös verkkokauppamme palvelee, rekisteröidy käyttäjäksi sivustollamme  https://www.systema.fi/toimistotarvikkeet/verkkokauppa/

Tilatut tavarat toimitamme asiakkaan osoitteeseen, kaupunkialueella Matkahuolto toimittaa, maakuntaan Posti, Matkahuolto ja Tavaralähetit. Myyntitilauksia / laskuja ei tarvitse asiakkaan kuitata tai käsitellä, mikäli tilaat kuljetuksen niin kuljettaja kuittaa itse tavaran vastaanotetuksi. Jos haluat itse noutaa tuotteet voimme pakata ne valmiiksi.

Myynnissä oleva käsidesi on tällä hetkellä toimittajiltamme ja meiltä loppunut, loppukuussa tulevasta erästä on pieni määrä vapaana. Seuraavan isomman erän saamme viikolla 15, ennakkovarauksia otetaan vastaan, toimitukset tilausjärjestyksessä. Tulossa on myös antistaattinen ja desinfioiva puhdistusliina muovi/metallipinnoille, elektroniikalle ja tietokonevarusteille. Kysy myyjiltämme lisää tuotteista ja saatavuudesta.