COVID 19 koronaviruksen vaikutukset

Palvelemme asiakkaitamme kaikissa toimistotarvike-, laite ja huoltoasioissa normaalisti. Hygieniasta olemme erityisen tarkkoja, desinfiointiaineilla käsitellään myyntitiskit, tietokoneet, maksupäätteet, puhelimet jne. Kukaan ei tule flunssaoireisena työpaikalle. Suosittelemme ja toivomme kasvomaskin käyttöä myymälässämme, halutessasi saat maskin meiltä veloituksetta käyttöösi.

Myymälämme on auki normaalisti ja voit tehdä tilaukset myös sähköpostilla tai puhelimella. Myös verkkokauppamme palvelee, rekisteröidy käyttäjäksi sivustollamme  https://www.systema.fi/toimistotarvikkeet/verkkokauppa/

Tilatut tavarat toimitamme asiakkaan osoitteeseen, kaupunkialueella Matkahuolto toimittaa, maakuntaan Posti, Matkahuolto ja Tavaralähetit. Myyntitilauksia / laskuja ei tarvitse asiakkaan kuitata tai käsitellä, mikäli tilaat kuljetuksen niin kuljettaja kuittaa itse tavaran vastaanotetuksi. Jos haluat itse noutaa tuotteet voimme pakata ne valmiiksi.

Valikoimassamme on käsidesiä, kasvosuojaimia ja desinfiointiaineita sekä käsidesiautomaatteja. Muutaman päivän toimitusajalla saatavissa karkaistusta turvalasista tehtyjä pisarasuojia esim. kassoille. Kysy myyjiltämme lisää tuotteista ja saatavuudesta.