Toimistotarvikkeet

Kaikki, mitä toimistosi tarvitsee. Löydät valikoimastamme yli 10 000 erilaista toimistotarviketta, ja voit halutessasi ulkoistaa tarvikkeiden tilauksen ja varaston suunnittelun Varastovahdillemme. Lapin Systema on osa Suomen suurinta IT- ja toimistotarvikeketjua Euro Toimistotukut Oy:tä.

Varastovahti

Oikea tuote, oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa

Tarjoamme Lapin läänin alueelle kaikenkattavaa Varastovahti-palvelua, jonka avulla eniten käytetyt toimistotarvikkeet löytyvät aina nopeasti omasta varastosta ilman viiveitä.

Palvelumme pitää sisällään tarkan tilannekartoituksen asiakkaan valikoimasta ja tavarat varastoidaan asiakkaan omiin tiloihin. ABC-analyysin perusteella tehdyn varastonohjauksen jälkeen sovimme automaattisen tarkastus- ja täydennysaikataulun. Huolehdimme varastonseurannasta ja täydennämme puuttuvat tuotteet asiakkaan puolesta n. 1-2 kertaa kuukaudessa.

Toiminnan käynnistyttyä luomme myös kehittämisohjelman oman nimetyn yhteyshenkilön kanssa. Varastovahdin avulla säästät aikaa, vaivaa ja rahaa.

Varastovahti varastoi ja toimittaa

Kauttamme järjestyvät myös kaikki toimistotarvikelogistiikkaan kuuluvat palvelut. Voimme hoitaa esim. painettujen erikoistuotteiden varastoinnin asiakkaidemme puolesta ja toimitamme tuotteita tarpeen mukaan asiakkaan käyttöön.

Kaupunkialueella jakelumme hoitaa Matkahuolto. Tilatut tarvikkeet toimitamme varastotuotteiden osalta jo saman päivän aikana. Kaupunkialuejakelut toteutetaan joka arkipäivä aamu- ja iltapäivisin.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos kiinnostuit Varastovahti-palvelusta.