Toimiston laiteratkaisut

Sujuva arki alkaa toimivasta työpisteestä. Valikoimastamme löydät jokaisen alan ammattilaisen peruslaitteiston sekä työhyvinvointia lisäävät ergonomiset kalusteet. Verkkoratkaisuillamme työsi tulevat hoidetuksi toimistossa sekä matkan päällä.

Kassakaapit

Myymme Gunnebon maahantuomia SecureLine-kassa-, paloturva- ja tietovälinekaappeja. Kaikissa yrityksissä ja virastoissa koosta ja toimialasta riippumatta tarvitaan suojaa tärkeille asiakirjoille, arvoesineille ja tietovälineille varkauksia ja palovahinkoja vastaan.

Kaappi valitaan suojauskohteen ja halutun suojaustason perusteella. Asiakirjakaapit suojaavat tärkeät asiakirjat tehokkaasti tulipalolta. Lämmölle herkkiä tietovälineitä, jotka voivat tuhoutua jo 55 °C:ssa, on säilytettävä tietovälinekaapissa. Kaikki kaapit voidaan varustaa avainlukolla tai erittäin turvallisella sähkölukolla.

Kaapeille ja lukoille tehdään vaativia palo- ja murtotestejä, ja ne sertifioidaan maailman tiukimpien standardien mukaisesti. Näin varmistetaan, että kaapit ovat korkeimman turvaluokan mukaisia.