Toimistotarviketarjoukset

Image

KÄSIDESIAUTOMAATTI LATTIAJALUSTALLA INNO 12

INNO 12 on automaattinen käsidesin annostelija, joka annostelee käsin koskematta juuri sopivan määrän käsidesiä. Soveltuu hyvin toimistoihin, kauppoihin, ravintoloihin, kauppakeskuksiin ja muihin tiloihin missä liikkuu paljon ihmisiä. 1,2 litran säiliöstä riittää noin 1400 annosta. Toimii paristoilla ja verkkovirralla. Merkkivalo varoittaa, jos virta on vähissä. Teline ja jalusta ovat tukevaa tekoa ja ne ovat valmistettu Suomessa. Kokonaispaino noin 7 kg Toimitussisältö: 1 kpl annostelija, jalusta, tippakaukalo ja taustakyltti Voidaan käyttää INNO Käsihuuhteen (5L) kanssa.

Hinta 265 € +alv, 5 litran käsihuuhde 40 € +alv

Toimitusaika 1 viikko.

Image

Ergonomiatarjous!

Linak DL15/2 sähköpöytä + ONGO Free tuoli yhteishinaatn 900 € (alv 0 %)

ONGO®Free on suunniteltu erityisesti ihmisille, jotka työskentelevät korkeussäädettävien työpöytien ääressä. Sen kupera jalka takaa suuren määrän liikettä – ja näin suuren määrän vapautta liikkua. Tämä heijastuu myös designiin, joka on selkeä ja minimalistinen, tarjoten samalla sekä dynaamisen ulkonäön että mukavan istumatuntuman.

 

Liikkumaton työasento voi aiheuttaa tuki- ja liikunta-elinsairauksia sekä staattista lihasrasitusta, joka haittaa verenkiertoa ja aiheuttaa lihasten väsymistä. Seisomatyö ehkäisee näiltä vaivoilta ja työpistemattoa tai aktiivilautaa käyttämällä hyvinvointi paranee entisestään.

  • Harmaa tai valkoinen runko
  • PVC vapaa
  • Standby virran kulutus 0,1kW / h
  • Hiljainen
  • Pöydän kansi 160 x 80
  • Nostovoima 160 kg