Toimistotarviketarjoukset

Image

ROLLER MOUSE RED PLUS HIIRIOHJAIN

Vähennä kipua, vältä rasitusta ja työskentele tehokkaammin ergonomisen tietokonehiiren avulla.
Contour RollerMouse on ergonominen hiiri, joka sijaitsee suoraan näppäimistösi edessä, joten sinun ei tarvitse kurkottaa kohti perinteistä hiirtä . Kohdistinta siirretään koskettamalla ohjainpalkkia kevyesti sormenpäillä. Kaikki, mitä tarvitset tietokoneesi käyttämiseen, on suoraan edessäsi.
RollerMouse eliminoi haitalliset liikkeet, jotka voivat aiheuttaa kipua niskassa, olkapäissä, kyynärpäissä ja ranteissa. Se on ihanteellinen ratkaisu, jos kärsit tietokoneen käyttämisestä aiheutuvista toistuvista rasitusvammoista, kuten tenniskyynärpäästä, jännetulehduksesta tai rannekanavaoireyhtymästä, tai jos haluat välttyä näiltä vaivoilta.

Tarjoushinta 299 € + alv
Voit valita langallisen tai langattoman hiiriohjaimen.

Image

Ergonomiatarjous!

Linak DL15/2 sähköpöytä + ONGO Free tuoli yhteishinaatn 900 € (alv 0 %)

ONGO®Free on suunniteltu erityisesti ihmisille, jotka työskentelevät korkeussäädettävien työpöytien ääressä. Sen kupera jalka takaa suuren määrän liikettä – ja näin suuren määrän vapautta liikkua. Tämä heijastuu myös designiin, joka on selkeä ja minimalistinen, tarjoten samalla sekä dynaamisen ulkonäön että mukavan istumatuntuman.

 

Liikkumaton työasento voi aiheuttaa tuki- ja liikunta-elinsairauksia sekä staattista lihasrasitusta, joka haittaa verenkiertoa ja aiheuttaa lihasten väsymistä. Seisomatyö ehkäisee näiltä vaivoilta ja työpistemattoa tai aktiivilautaa käyttämällä hyvinvointi paranee entisestään.

  • Harmaa tai valkoinen runko
  • PVC vapaa
  • Standby virran kulutus 0,1kW / h
  • Hiljainen
  • Pöydän kansi 160 x 80
  • Nostovoima 160 kg