Verkkokauppa

Rekisteriseloste

  1. Rekisterinpitäjä
  2. Lapin Systema Oy
    Aittatie 9
    96100 Rovaniemi
    Puh: (016) 330 9000
    Y-tunnus: 0192205-8

  3. Rekisteriasiat
  4. ”Asiakaspalvelumme”/”yhteyshenkilö” vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

  5. Rekisterin nimi
  6. Lapin Systema Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

  7. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
  8. Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

  9. Rekisterin tietosisältö
  10. Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

    • Nimi
    • Sähköpostiosoite
    • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
    • Organisaatio ja asema
    • Organisaation osoitetiedot
    • Yhteysloki
  11. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
  12. Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

  13. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
  14. Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

  15. Tietojen poistaminen
  16. Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

  17. Rekisterin suojauksen periaatteet
  18. Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

  19. Evästeet
  20. Evästeet (”cookies”) ovat pieniä alfanumeerisia tunnisteita, jotka tallentuvat kävijän tietokoneelle / päätelaitteelle kun kävijä vierailee verkkosivulla. Verkkopalvelumme hyödyntää evästeitä, jotta voimme tarjota palvelumme mahdollisimman käyttäjäystävällisenä ja laadukkaana. Google kerää anonyymejä tilastotietoja sivuston kävijöistä tarkoituksena parantaa Palvelun laatua. Google Analytics kerää muun muassa tietoja siitä, millä sivuilla kävijä käy, kuinka kauan kävijä pysyy tietyllä sivulla, mitä kautta kävijä saapui sivulle ja mitä linkkejä kävijä klikkaa. Google saattaa luovuttaa tietoja kolmannella osapuolelle lain niin vaatiessa. Käyttämällä Palveluamme kävijä suostuu luovuttamaan yllämainittujen ehtojen mukaiset tiedot Googlen käyttöön. Mikäli et halua Palvelun saavan tietoja evästeiden avulla, voit kieltää evästeet verkkoselaimen asetuksista. Useimmat nykyaikaisista verkkoselaimista sallivat evästeiden käytön estämisen. Evästeiden käytön estäminen saattaa vaikuttaa Palvelun toimivuuteen emmekä voi taata Palvelun virheetöntä toimintaa ilman evästeiden käytön hyväksymistä.