Lapin Systema ja iDiD jälleenmyyntiyhteistyöhön

Kirkkaasti näkyvämpää viestintää

idid-logo-400x300

Lapin Systema Oy ja Suomen voimakkaimmin kasvava infonäyttöjärjestelmien kehittäjä iDiD ovat solmineet yhteistyösopimuksen iDiD sisällönhallintajärjestelmän jälleenmyynnistä. Kotimainen iDiD on monipuolinen ja helppokäyttöinen infonäyttöjen sisällönhallintajärjestelmä, jolla sisältöjen luonti, päivitys ja ajastus infonäyttöihin onnistuu joustavasti ja vaivattomasti.

Infonäyttöjärjestelmien kiihtyvä kysyntä on nähtävillä monella alalla. iDiD on monipuolisesti käytössä useissa eri käyttökohteissa ja -tarkoituksissa – sisäisen viestinnän infotauluina, näyteikkunoiden mainosnäyttöinä, päiväkotien kirjaamisnäyttöinä, teollisuuslaitosten infonäyttöinä tai taloyhtiöiden rappunäyttöinä. Ja monessa muussa paikassa. Erityisesti kuntien tarve kehittää mm. kirjastojen, sairaaloiden, koulujen, päiväkotien ja eri laitosten viestintää onkin lyhyessä ajassa tehnyt niistä yhden iDiDin merkittävimmistä kohderyhmistä.

Juuri solmittu yhteistyösopimus Lapin Systema Oy:n kanssa tukee strategiaamme kasvaa yhdessä vahvan jälleenmyyntiverkostomme kanssa. Samalla se takaa loppuasiakkaille paremman palvelun ja tuen myös paikallisesti oman tuki- ja koulutuspalvelumme lisäksi, toteaa iDiDin toimitusjohtaja Pekka Lähde.

Yrityksissä ja yhteisöissä on meneillään digitaalisen viestinnän murros ja etenkin sisäisen viestinnän rooli korostuu tulevina vuosina. Hierarkkisen rakenteen ansiosta ohjelmisto skaalautuu aina yhden toimipisteen aulanäytön ohjauksesta satojen toimipisteiden, näyttöjen ja käyttäjien kokonaisuudeksi. Tämä tuo kaivatun avun muun muassa sisäisen viestinnän haasteiden ratkaisemiseen, iloitsee Lapin Systema Oy:n toimitusjohtaja Vesa Pietilä.

Lisätiedot:

Pekka Lähde toimitusjohtaja, iDiD/ConnectingTalents Oy puh: +358 451 397 079, pekka@idid.fi

Vesa Pietilä  toimitusjohtaja, Lapin Systema Oy  puh: +358 400 982 897, vesa.pietila@systema.fi

iDiD on Suomen nopeimmin kasvava infonäyttöjärjestelmä ja vuonna 2005 perustetun Connecting Talents Oy:n aputoiminimi. iDiD kehittää ja markkinoi infonäyttöjen sisällönhallintaan tarkoitettua iDiD-järjestelmää, joka tekee viestinnästä vaivatonta ja helposti hallittavaa.