COVID 19 koronaviruksen vaikutukset

Palvelemme asiakkaitamme kaikissa toimistotarvike-, laite ja huoltoasioissa normaalisti niin kauan kuin yleiset määräykset sallivat. Hygieniasta olemme erityisen tarkkoja, asiakastilaisuudet tiloissamme on toistaiseksi lopetettu, desinfiointiaineilla käsitellään myyntitiskit, tietokoneet, puhelimet jne. Kukaan ei tule flunssaoireisena työpaikalle.

Myymälämme on auki mutta toivomme että tilaukset tehtäisiin sähköpostilla tai puhelimella. Myös verkkokauppamme palvelee, rekisteröidy käyttäjäksi sivustollamme  https://www.systema.fi/toimistotarvikkeet/verkkokauppa/

Tilatut tavarat toimitamme asiakkaan osoitteeseen, kaupunkialueella Matkahuolto toimittaa, maakuntaan Posti, Matkahuolto ja Tavaralähetit. Myyntitilauksia / laskuja ei tarvitse asiakkaan kuitata tai käsitellä, mikäli tilaat kuljetuksen niin kuljettaja kuittaa itse tavaran vastaanotetuksi. Jos haluat itse noutaa tuotteet voimme pakata ne valmiiksi.

Pyrimme pitämään varastossa käsidesiä, kasvosuojaimia sekä desinfiointiaineita. Muutaman päivän toimitusajalla saatavissa karkaistusta turvalasista tehtyjä pisarasuojia esim. kassoille. Kysy myyjiltämme lisää tuotteista ja saatavuudesta.